Coaching met behulp van Paarden

Coaching met Paarden

5Coachen met Paarden staat voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

En zegt meer dan 1000 woorden.

Paardencoaching bij Diska van Buro voor Ontwikkelkracht is coachen met de inzet van paarden voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Coaching met Paarden wordt ingezet wanneer  jij jezelf verder wilt ontwikkelen, je iets wilt veranderen in jouw werk en/of leven of vastloopt in een bepaalde situatie.  Denk hierbij aan vragen op het gebied van werk, hoogsensitiviteit, meer innerlijke rust en balans, innerlijke, persoonlijke en professionele groei, ook als ondernemer

Hoe kan het paard je helpen

Paarden hebben een bijzondere eigenschap. Ze zijn meesters in het spiegelen en communiceren non-verbaal met hun houding, gedrag en uitstraling. De paarden reageren op mensen net zoals bij andere paarden. Een paard oordeelt niet, hij spiegelt alleen maar.

Tijdens de sessie ga je aan de hand van oefeningen met het paard ervaren tegen welke blokkades je aanloopt en wordt je onbewuste gedragspatroon zichtbaar en voelbaar gemaakt.

Mijn rol is het gedrag van het paard te lezen en zijn gedragspatronen waar te nemen en om dit te vertalen naar jouw manier van doen.  Samen met jou gaan wij in gesprek over wat er zich in het contact met het paard zich afspeelt.  Daarbij wordt steeds de koppeling gemaakt naar het dagelijks leven of werksituatie.

Hierdoor en door de methode waarmee ik werk, wordt je in staat gesteld een daadwerkelijke verandering in jouw situatie mogelijk te maken. Het coachen met paarden is een ervaringsgerichte, zeer effectieve werkwijze, dat bijdraagt aan meer balans, tussen het hoofd en het hart.

Tijdens de coaching voer je eenvoudige opdrachten uit naast en met het paard. Je blijft altijd met je voeten op de grond. Ervaring met paarden is niet nodig.

Resultaten

Door het contact met het paard wordt er snel duidelijk hoe het echt met je gaat en ontdek je op een eenvoudige manier direct te oefenen met ander gedrag, nieuwe vaardigheden of een andere houding. Het paard reageert altijd direct en in het hier en nu.

Investering

Paardencoaching is niet eenmalig, maar altijd al traject. Dit varieert van 3 tot meer sessies. Altijd afhankelijk van jouw ontwikkelvraag. Dit omdat een verandering nu eenmaal tijd kost om het jezelf helemaal eigen te maken.
De kosten zijn dan ook vanaf € 597,- ( excl. Btw)

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je een andere vraag over coaching met paarden. Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via info@diskahuizing.nl o.v.v. coachen met paarden of bel 06-34265078.

Wat anderen zeggen over mijn HSP-coaching (met paarden)

Jet- Hsp/paardencoaching - Tijdens het hele coachingsproces weet Diska betrokkenheid, rust en vertrouwen uit te stralen waardoor ik mijzelf kwetsbaar op heb kunnen stellen. En het proces is van jouw......dat staat bovenaan. Je hebt zelf de regie en dat is natuurlijk ook de bedoeling. De paardencoaching bij Diska heeft er voor gezorgd dat ik ten alle tijden bij mijzelf mag blijven en op mijn gevoel en intuïtie kan vertrouwen. Daarnaast heb ik hierdoor mijn passie voor paarden weer gevonden.

Jessica – HSP-traject- Ik heb een hsp-ontwikkeltraject gevolgd om meer te kunnen begrijpen van mijn eigen hoogsensitiviteit, om te kunnen loslaten, beter kunnen omgaan met de prikkels en om beter in mijn vel te komen. Het  traject heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij snel vertrouwd bij Diska, zij is een prettig persoon. Ik heb een gecombineerd traject gevolgd, waarin ook twee paardencoachsessies waren. Dit heb ik als zeer bijzonder ervaren!  Door meer bewust te worden van hoe om te gaan met alles wat er om je heen gebeurd, kan ik er ook beter mee omgaan. Een handig boekje met oefeningen zorgde voor nog meer rust. Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat een stuk beter!  Met wat ik geleerd heb, de inzichten, adviezen en tips heb ik genoeg houvast om verder te gaan.