Gisteren was het er weer..

Ik voelde mij heel onrustig, een vervelend gevoel in mijn hele lijf, onrust in mijn hoofd, geen rust om te genieten van een tv-programma wat ik leuk vind om te kijken, wachten op telefoontje wat niet komt, deuren die veel harder dicht gaan dan anders, het klepperende geluid van een deur welke niet goed sluit, het gevoel dat ik met mijn ziel onder mijn arm loop, niet doe wat ik eigenlijk zou willen doen, mij ontevreden voelen…

En vandaag was er weer het aha-moment. De energie rondom mij was niet oké.
Vanochtend vertelde mijn dochter mij dat ze niet goed bezig was met haar telefoon, mensen om haar heen en hier heel onrustig van was..
En mijn dochter zit midden in een burn-out, woont weer thuis en is heel veel ( alleen maar) thuis. En ik ben deze week ook veel thuis..

En ik.. stap weer in mijn valkuil en sta weer open voor alle energie om mij heen. Ook de negatieve energie.

Maar vandaag ben ik mij hier weer bewust van. Dat helpt enorm om weer rust te gaan ontvangen. Meditatie, buiten zijn, toch even de tuin in en er even lekker op uit met de hond.

En wat doe jij wanneer je dit merkt ? Ben jij je er bewust van de energie om je heen ?

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.