Verandering

Een nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe website....

Best spannend eigenlijk. Ik heb mij afgelopen maand ondergedompeld in het creëren van mijn nieuwe website. En dan denk je dat je er bent. Echt niet, de volgende stap is om jullie allemaal op de hoogte brengen van deze verandering.

Maar waarom dan deze verandering ? 
Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn bedrijf ZIJN Loopbaanadvies & coaching en in die vijf jaar heb ik mij verder ontwikkeld. Ik heb veel mooie mensen ontmoet, waar ik van geleerd heb en die mij nieuwe inzichten hebben gegeven.
Ik heb een opleiding tot paardencoach gevolgd, vervolgens ben ik gaan Coachen met Paarden ( echt zo gaaf om te doen). Er kwam daarnaast veel vragen rondom balans, keuzes maken en HSP op mijn pad. Dit riep ook vragen bij mij op. Ik ben mij gaan verdiepen in (mijn eigen) hoogsensitiviteit en heb een opleiding gevolgd om HSP-ers te coachen.

Hiermee kwam voor mij alles samen "het kwartje viel". ZIJN Loopbaanadvies & coaching voelde "te klein" en paste niet meer bij waar ik nu sta en waar ik mee verder wil. Vorig jaar heb ik het besluit genomen om mijn bedrijfsnaam te gaan veranderen in
Diska HuizingBuro voor Ontwikkelkracht.  

Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuwe website en een nieuw logo. Het logo bestaat uit drie cirkels. Deze cirkels en thema's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en staan voor de thema's Werk, Paarden en Hsp.  
Voor mij staat het thema Verbinding dan ook centraal in alles wat ik doe. 

Wil je meer weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan doen, dan ontmoet ik je graag.

Tot gauw,

Diska